Angleterre Interiør bistår med interiørsøm

Angleterre Interiør har Oslos, om ikke Norges bredeste utvalg av tekstiler. I vårt tekstilrom finner du det perfekte tekstilet til ditt prosjekt.

Foto: Samuel & Sons

Du har kanskje sett at vi har et stort tekstilrom med utallige tekstilbøker og heng, men hva kan det brukes til? Noen ganger kan det være vanskelig å visualisere at et lite tekstilklipp kan bli gardiner fra himling til gulv eller en fin sengegavl. Nettopp av den grunn er vi her for å sørge for at du velger et tekstil som egner seg til ditt bruk, samt at fargepaletten komplimenterer resten av interiøret.

 

Foto: Samuel & Sons

Vi samarbeider med erfarende møbeltapetserere som kan gi nytt liv til gamle skatter. Om du ikke ønsker å trekke om ditt møbel kan vi lage trekk som tilpasses dine spisestuestoler. Det kan ofte være praktisk med trekk på spisestuestoler, da de kan tas av og vaskes ved behov. Om det ikke egner seg med trekk hos deg kan vi sammen finne et slitesterk tekstil til setet.

 

Foto: Samuel & Sons

På soverommet kan vi designe hele sengekonsept med for eksempel matchende himmelsenger, sengeoverkast, sengekapper og sengegavl. Og lekre gardiner foret med blackoutfor slik at solen ikke trenger gjennom og ødelegger nattesøvnen. Vi syr også hotellputer og pynteputer til oppredningen.

 

I stuen og på kjøkkenet er det mange muligheter. Møbler kan spesialtilpasses på mål og trekkes med det du skulle ønske. Vi har mange fine rouleur-bånd, frynser og kantbånd som gir møblene og sømmen mer personlighet.Det er mange muligheter når det kommer til gardiner. Våre tekstiler kan brukes til å lage dekorelementer som liftgardiner med kantbånd eller gardinsjal med håndsydde hipper eller faste legg. Om du trenger en sittepute til en plassbygget benk kan vi hjelpe deg med å finne slitesterke tekstiler som lett kan vaskes ved behov.

 

Velkommen til oss i Henrik Ibsens gate 4!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre