Hjemmebesøk og interiørkonsultasjon

Vi kommer gjerne hjem til deg for å bistå og komme med løsninger på hvordan du kan innrede ditt hjem. Ved både mindre endringer og total renovering hjelper våre dyktige interiørdesignere deg med å finne gode løsninger.

Hva er et hjemmebesøk

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende.

Prosessen

Ved et hjemmebesøk kommer vi hjem til deg og hører å hva du ønsker å endre eller få hjelp til. I den videre prosessen er det du som bestemmer hvor mye du vil involvere interiørdesigneren. Vi kan bistå med gode råd i alt fra små endringer til total renovering av ditt hjem.

Slik bestiller du hjemmebesøk

Legg igjen mailadressen din i skjemaet så tar vi kontakt så fort vi kan! Det første møtet på en time, er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Møte i butikk

Trenger du hjelp av en erfaren interiørkonsulent, kan du nå booke tid i butikken. Vi har lang erfaring med interiørprosjekter, og hjelper deg gjerne med dine ønsker.

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg, eller bedriften din, for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende.
Du kan også avtale en konsultasjon i butikken.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Vi tar kontakt så fort vi kan.

Flere tjenester vi tilbyr

Hva sier våre kunder?