Hjemmebesøk og interiørkonsultasjon

Vi kommer gjerne hjem til deg for å bistå og komme med løsninger på hvordan du kan innrede ditt hjem. Ved både mindre endringer og total renovering hjelper våre dyktige interiørdesignere deg med å finne gode løsninger.

Hva er et hjemmebesøk

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Ønsker du kun interiørkonsultasjon koster dette 1.500,- pr time.

Prosessen

Ved et hjemmebesøk kommer vi hjem til deg og hører å hva du ønsker å endre eller få hjelp til. I den videre prosessen er det du som bestemmer hvor mye du vil involvere interiørdesigneren. Vi kan bistå med gode råd i alt fra små endringer til total renovering av ditt hjem.

Slik bestiller du hjemmebesøk

Legg igjen mailadressen din i skjemaet så tar vi kontakt så fort vi kan! Det første møtet på en time, er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Møte i butikk

Trenger du hjelp av en erfaren interiørkonsulent, kan du nå booke tid i butikken. Vi har lang erfaring med interiørprosjekter, og hjelper deg gjerne med dine ønsker.

Interiørprosjekter

Våre Pakkeløsninger

Mindre prosjekter estimert til 3 timer:

Et avgrenset konsept

Et eksempel her er et soverom, hvor vi setter sammen farger og tekstiler til hodegavel, gardiner, sengeskjørt og puter, sengeteppe og tapet. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Mellomstore prosjekter estimert til 10 timer:

Et overordnet konsept for opp til 4 rom, for eksempel en leilighet, hus eller hytte.

Eksempel en møbleringsplan, materialvalg og fargevalg. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Større prosjekter estimert til 20 timer:

Et overordnet konsept for mer enn 4 rom, eksempelvis leiligheter, hus eller hytte.

Her kan vi være behjelpelige med møbleringsplan, materialvalg, fargevalg og belysningsplan. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Ved større prosjekter lager vi en personlig prosjektavtale hvor vi tilpasser oss kundens behov.

Vår timesatser kr. 1500,- ink. mva.

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg, eller bedriften din, for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss.
Du kan også avtale en konsultasjon i butikken.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Vi tar kontakt så fort vi kan.

Flere tjenester vi tilbyr

Hva sier våre kunder?