Hjemmebesøk

Interiørkonsultasjon

Vi kommer gjerne hjem til deg for å bistå og komme med løsninger på hvordan du kan innrede ditt hjem. Ved både mindre endringer og total renovering hjelper våre dyktige interiørdesignere deg med å finne gode løsninger.

Hva er en interiørkonsultasjon?

Interiørkonsultasjon er en tjeneste der vi gir råd og veiledning til deg om interiørdesign. Dette kan inkludere alt fra fargevalg og møblering til belysning og materialvalg. Målet med en interiørkonsultasjon er å skape et funksjonelt og attraktivt interiør som reflekterer din personlige stil og behov. Dette kan gjøres enten ved å gi designforslag eller ved å samarbeide med deg om å realisere dine visjoner.

Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Ønsker du kun interiørkonsultasjon koster dette 1.500,- pr time.

Hvordan foregår en interiørkonsultasjon?

En interiørkonsultasjon er en prosess der vi har et møte med deg for å diskutere dine ønsker og behov når det gjelder interiørdesign. Konsultasjonen kan foregå enteni butikken eller i ditt hjem.

Under konsultasjonen vil vi gjerne ta oss tid til å bli kjent med deg og din personlige stil og preferanser. Vi vil også diskutere funksjonelle behov og begrensninger som kan påvirke designprosessen. Vi vil gjerne ta mål og notere viktige detaljer om eksisterende innredning.

Etter å ha fått en grundig forståelse av ditt behov og smak, presentere vi et designforslag og gi anbefalinger om farger, materialer, møbler, belysning og andre elementer som vil hjelpe med å skape det ønskede utseendet og følelsen i rommet.

Avhengig av ditt budsjett og tidsplan, kan vi også foreslå prosjekteringsplaner og samarbeide med entreprenører og håndverkere for å fullføre prosjektet.

En vellykket interiørkonsultasjon vil resultere i et design som reflekterer din personlige stil og funksjonelle behov samtidig som det skaper et vakkert og behagelig rom som du kan nyte i mange år fremover.

Slik bestiller du hjemmebesøk

Legg igjen mailadressen din i skjemaet så tar vi kontakt så fort vi kan! Det første møtet på en time, er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Du kan også ringe oss på +47 97 33 80 80 eller sende en e-post til contact@angleterre.no.

Møte i butikk

Trenger du hjelp av en erfaren interiørkonsulent, kan du nå booke tid i butikken. Vi har lang erfaring med interiørprosjekter, og hjelper deg gjerne med dine ønsker.

Pakkeløsninger for interiørprosjekter

Mindre prosjekter estimert til 3 timer:

  • Et avgrenset konsept
  • Et eksempel her er et soverom, hvor vi setter sammen farger og tekstiler til hodegavel, gardiner, sengeskjørt og puter, sengeteppe og tapet. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Mellomstore prosjekter estimert til 10 timer:

  • Et overordnet konsept for opp til 4 rom, for eksempel en leilighet, hus eller hytte.
  • Eksempel en møbleringsplan, materialvalg og fargevalg. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Større prosjekter estimert til 20 timer:

  • Et overordnet konsept for mer enn 4 rom, eksempelvis leiligheter, hus eller hytte.
  • Her kan vi være behjelpelige med møbleringsplan, materialvalg, fargevalg og belysningsplan. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.
  • Ved større prosjekter lager vi en personlig prosjektavtale hvor vi tilpasser oss kundens behov.

Vår timesatser kr. 1500,- ink. mva.

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av tidligere prosjekter vi har bistått med interiørkonsultasjon.

Utforsk flere av våre tjenester

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no