Leilighet i Oslo

Her har vi bistått med:

Denne flotte leiligheten i Oslo har blitt totalrenovert og vi har bidratt med interiørdesign, interiørsøm og møbeltapesering. Ved å ha fokus på møbler, tepper, tekstiler, tapeter og fargevalg, har vi skape en gjennomgående helhet. Dette kommer til uttrykk gjennom en god planløsning og møbleringsplan.

I prosessen med å ferdigstille denne elegante leiligheten har vi vært med fra begynnelsen av med å tegne planløsninger, møbeltapesering og interiørdesing i form av å bestemme fargepaletten, møblere og til slutt style.

Ved å være med fra begynnelsen av har vi hatt mulighet til å designe både bad, peis og småmøbler. For å skape en helhet i leiligheten er det en gjennomgående fargepalett som reflekteres både i valg av møbler, tepper, tekstiler og tapeter. Her har vi fått sydd tilpassede gardiner i interiørtekstiler fra Dedar og Zoffany som hever og luner ethvert rom.

Vakre lamper fra blant annet Heatfield og Vaughan, skaper den ønskede stemning.

No items found.

Flere prosjekter

Våre tjenester

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Hva sier våre kunder?