Bli kjent med oss

Om Angleterre Interiør

Angleterre Interiør er en interiørbutikk som har ambisjoner om å alltid tilby skreddersydde tjenester til våre kunder. Vi har Norges største utvalg av interiørtekstiler og stoffer, i tillegg til å ha et rikt og variert utvalg av møblement og varer. For å imøtekomme deres behov tilbyr vi tjenester som hjemmebesøk, interiørdesign, interiørsøm og møbeltapersering.

Mer enn bare en interiørbutikk

Våre hyggelige og inspirerende lokaler er fylt med lekre, særpregede varer av høy kvalitet. Vi tilbyr stoffer, tapeter, skreddersydde møbler og lamper fra internasjonalt anerkjente leverandører. Vi har dessuten et utvalg av accessoirer, pledd, puter og sengetepper, samt antikviteter og andre unike objekter. Vi har ambisjoner om å ha Oslos største utvalg av interiørtekstiler, og du er hjertelig velkommen inn på vårt tekstilrom, hvor du vil finne hyllemeter på hyllemeter med tekstil- og tapetprøver. Her kan du sitte ned i ro og fred og la deg inspirere.

I tillegg tilbyr vi tjenester som søm, møbeltapetsering og design, og vårt engasjerte team er alltid klare for å hjelpe deg med dine behov.

Vi startet opp høsten 2015 i ærverdige lokaler hvor det i årtier har vært drevet interiørforretning. Vi står derfor stolte i en lang tradisjon av lekre tekstiler og tapeter. Velkommen innom!

Du finner oss i Henriks Ibsens gate 4, som går parallelt med slottsparken, like ved Pascal. Ligger mellom Nationaltheatret og Solli plass.

Møt oss

Teamet bak Angleterre Interiør

Kinne Sande
Interiørdesigner / Kreativ leder

Kinne har vokst opp blant tapetprøver og tekstilheng. Hun har lang erfaring i bransjen, men er ellers selvlært.

kinne@angleterre.no

+47 97 01 44 16

Ingvild Røsstad
Daglig leder

Ingvild er genuint interessert i design og innredning, og er utdannet samfunnsviter, med hovedfag i sosiologi.

ingvild@angleterre.no

+47 97 56 03 09

Utforsk våre tjenester

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no