Tjeneste

Interiørdesign

Interiørdesignerne i Angleterre Interiør hjelper deg å visualisere ideene dine og setter dem ut i livet. Vi utfører både store og små prosjekter.

En interiørdesigner er en god investering

Å innrede et hjem kan være en tidkrevende affære. Å bruke en interiørdesigner er en god investering – vi kjenner mulighetene og løsningene, og hjelper deg å bruke budsjettet ditt smartest mulig slik at du tar gode beslutninger og sparer både tid og penger. Vi hjelper deg gjerne med valg av tekstiler, tapet og tepper, og i samarbeid med deg spesialdesigner vi ditt interiør.

De erfarne interiørdesignerne hos Angleterre interiørs egen designavdeling kan hjelpe deg med å sette ord på dine behov, visualisere ideene dine og sette dem ut i livet, enten du trenger hjelp til et enkelt rom, eller du skal innrede en hel bolig. Vi har et stort utvalg av tekstil, tapet og tepper.

Vi kan gi deg gode råd ved din innredning.

Vi har spesialisert oss på spesialsøm av tekstiler, med tilhørende valg av tapet og tepper. Her er vi behjelpelig med både materialvalg og design av flotte konsepter til ditt hjem.  Ut fra behovene dine lager vi løsninger av høy kvalitet som er tilpasset deg og din unike stil. Vi kan naturligvis bidra med søm av interiørtekstiler – eller hjelpe deg å få trukket om ditt favorittmøbel slik at det passer inn i resten av miljøet. Oppmåling og montering kan vi selvsagt også gjøre. Vi tar oss av alt fra A til Å dersom du ønsker det – vi er her for deg.

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av prosjekter vi har bistått med interiørdesign.

Utforsk flere av våre tjenester

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no