Tjeneste

Interiørdesign

Interiørdesignerne i Angleterre Interiør hjelper deg å visualisere ideene dine og setter dem ut i livet. Vi utfører både store og små prosjekter.

En interiørdesigner er en god investering

Å innrede et hjem kan være en tidkrevende affære. Å bruke en interiørdesigner er en god investering – vi kjenner mulighetene og løsningene, og hjelper deg å bruke budsjettet ditt smartest mulig slik at du tar gode beslutninger og sparer både tid og penger.

De erfarne interiørdesignerne hos Angleterre interiørs egen designavdeling kan hjelpe deg med å sette ord på dine behov, visualisere ideene dine og sette dem ut i livet, enten du trenger hjelp til et enkelt rom, du skal innrede en hel bolig eller utvikle et konsept for et hotell. Vi utfører både små og store prosjekter!

Vi kan gi deg tips eller ta oss av alt

Vi hjelper deg for eksempel med planløsning, materialvalg, møblering, belysningsplan og plassbygde løsninger. Vi kan tegne innebygde bokhyller eller designe en peis som passer perfekt til akkurat ditt hjem. Ut fra behovene dine lager vi løsninger av høy kvalitet som er tilpasset deg og din unike stil. Vi kan naturligvis bidra med søm av interiørtekstiler – eller hjelpe deg å få trukket om ditt favorittmøbel slik at det passer inn i resten av miljøet. Oppmåling og montering kan vi selvsagt også gjøre. Vi tar oss av alt fra A til Å dersom du ønsker det – eller du kan bruke oss som sparringpartnere og gjøre det meste selv. Det er helt opp til deg, vi er her for deg uansett.

Pakkeløsninger for interiørprosjekter

Mindre prosjekter estimert til 3 timer:

  • Et avgrenset konsept
  • Et eksempel her er et soverom, hvor vi setter sammen farger og tekstiler til hodegavel, gardiner, sengeskjørt og puter, sengeteppe og tapet. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Mellomstore prosjekter estimert til 10 timer:

  • Et overordnet konsept for opp til 4 rom, for eksempel en leilighet, hus eller hytte.
  • Eksempel en møbleringsplan, materialvalg og fargevalg. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.

Større prosjekter estimert til 20 timer:

  • Et overordnet konsept for mer enn 4 rom, eksempelvis leiligheter, hus eller hytte.
  • Her kan vi være behjelpelige med møbleringsplan, materialvalg, fargevalg og belysningsplan. Vi gir et estimert pristilbud på produktene.
  • Ved større prosjekter lager vi en personlig prosjektavtale hvor vi tilpasser oss kundens behov.

Vår timesatser kr. 1500,- ink. mva.

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av prosjekter vi har bistått med interiørdesign.

Utforsk flere av våre tjenester

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no