Interiørdesign

Interiørdesignerne i Angleterre Interiør hjelper deg å visualisere ideene dine og setter dem ut i livet. Vi utfører både store og små prosjekter.

En god investering

Å innrede et hjem kan være en tidkrevende affære. Å bruke en interiørdesigner er en god investering – vi kjenner mulighetene og løsningene, og hjelper deg å bruke budsjettet ditt smartest mulig slik at du tar gode beslutninger og sparer både tid og penger. De erfarne interiørdesignerne hos Angleterre interiørs egen designavdeling kan hjelpe deg med å sette ord på dine behov, visualisere ideene dine og sette dem ut i livet, enten du trenger hjelp til et enkelt rom, du skal innrede en hel bolig eller utvikle et konsept for et hotell. Vi utfører både små og store prosjekter!

Prosessen

Vi hjelper deg for eksempel med planløsning, materialvalg, møblering, belysningsplan og plassbygde løsninger. Vi kan tegne innebygde bokhyller eller designe en peis som passer perfekt til akkurat ditt hjem. Ut fra behovene dine lager vi løsninger av høy kvalitet som er tilpasset deg og din unike stil. Vi kan naturligvis bidra med søm av interiørtekstiler – eller hjelpe deg å få trukket om ditt favorittmøbelslik at det passer inn i resten av miljøet. Oppmåling og montering kan vi selvsagt også gjøre. Vi tar oss av alt fra A til Å dersom du ønsker det – eller du kan bruke oss som sparringpartnere og gjøre det meste selv. Det er helt opp til deg, vi er her for deg uansett.

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg, eller bedriften din, for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende.
Du kan også avtale en konsultasjon i butikken.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Vi tar kontakt så fort vi kan.

Flere tjenester vi tilbyr

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Hva sier våre kunder?