Tjeneste

Møbeltapetsering

Gamle møbler har personlighet og affeksjonsverdi. Finn et tekstil blant vårt store utvalg, og vi hjelper deg gjennom hele prosessen til du har et unikt møbel.

Gi gamle møbler nytt liv

Gamle møbler har personlighet og affeksjonsverdi. Blir de tatt godt vare på, kan de vare i generasjoner. Vår dyktige møbeltapetserer kan, i tillegg til å trekke om møbelet med tekstil etter ønske, utføre reparasjoner av for eksempel fjærer og gjordbånd, gjøre møbelet fastere eller mykere, eller fylle på fjær.

Vi hjelper deg hele veien

Vi henter inn pris for deg på omtrekking, og beregner hvor mye materialer du vil behøve. Finn et tekstil blant vårt store utvalg, og få et unikt møbel! Velg et sprekt mønster og gjør møbelet til et blikkfang, eller gå for dempede farger i en spennende tekstur. Valget er ditt! Bor du langt unna, kan vi opprette kontakt med en møbeltapetserer der du bor og få sendt stoffene direkte dit for å holde kostnadene og tidsbruken nede.

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av prosjekter vi har bistått med møbeltapetsering.

Utforsk flere av våre tjenester

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no