Tjeneste

Interiørsøm

Vi tegner og designer det du måtte ønske av gardiner, lifter, sengetepper, puter og mye mer. Vår dyktige og effektive systue her i Oslo tar seg av alle oppdrag.

Vi har det du trenger

Trenger du gardiner, puter, sengetepper, duker eller andre tekstilprodukter? Vår dyktige og effektive systue her i Oslo tar seg av alle oppdrag på beste mulige måte. Enten du skal ha nye gardiner til hele huset eller en liten pute til sofaen, kan du være sikker på at det blir håndverksmessig utført.

Til stuen finnes det nesten ikke grenser for muligheter: Gardiner, liftgardiner, sofaputer og andre puter, duker og overkast er bare noen av tingene vi kan lage for deg.

Til soverommet kan vi for eksempel sørge for helt lystette gardiner med blackout-foring, sengetepper i ulike materialer, sengekapper, ryggputer og pynteputer.

Muligheter

Vi kan tilby interiørtekstiler i ulike stiler og prisklasser, finn din favoritt blant vårt rikholdige utvalg. Om du trenger det, kan vi hjelpe deg med å ta mål og å montere det ferdige produktet. Husk også at det er fullt mulig å bestille metervare og sy selv dersom du ønsker det. Våre tekstiler har vanligvis leveringstid på omtrent en uke. Vi fører et rikholdig utvalg av trimmings og tilbehør som dusker, bånd, gardinoppheng, gardinstenger og opphengssystemer i mange ulike stiler.

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av prosjekter vi har bistått med interiørsøm.

Utforsk flere av våre tjenester

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no