Interiørsøm

Vi tegner og desinger det du måtte ønske av gardiner, lifter, sengetepper, puter og mye mer. Vår dyktige og effektive systue her i Oslo tar seg av alle oppdrag.

Vi har det du trenger

Trenger du gardiner, puter, sengetepper, duker eller andre tekstilprodukter? Vår dyktige og effektive systue her i Oslo tar seg av alle oppdrag på beste mulige måte. Enten du skal ha nye gardiner til hele huset eller en liten pøll til sofaen, kan du være sikker på at det blir håndverksmessig utført.

Til stuen finnes det nesten ikke grenser for muligheter: Forede og draperte gardiner, liftgardiner, sofaputer og andre puter, duker og overkast er bare noen av tingene vi kan lage for deg.

Til spisestuebordet har vi et godt utvalg av damask og andre tekstiler i dobbel bredde. Resultatet blir en ekstra bred eller lang duk som passer perfekt.

Til soverommet kan vi for eksempel sørge for helt lystette gardiner med blackout-foring, sengetepper i eksklusive materialer, sengekapper, ryggputer og pynteputer.

Vi lager også spesialdesignede lampeskjermer i tekstil i alle størrelser og utforminger. Dette åpner muligheten for å få lamper som passer perfekt i nettopp ditt interiør!

Muligheter

Finn din favoritt blant vårt rikholdige utvalg interiørtekstiler. Om du trenger det, kan vi hjelpe deg med å ta mål og å montere det ferdige produktet. Husk også at det er fullt mulig å bestille metervare og sy selv dersom du ønsker det. Våre stoffer har vanligvis leveringstid på omtrent en uke. Vi fører et rikholdig utvalg av possement og tilbehør som dusker, bånd, gardinoppheng, gardinstenger og opphengssystemer i mange ulike stiler.

I tillegg til det enorme utvalget til vår franske leverandør Houlès, har naturligvis våre leverandører av tekstiler også matchende tilbehør.

Bestill uforpliktende hjemmebesøk

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg, eller bedriften din, for å diskutere muligheter og løsninger.
Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Vi tar kontakt så fort vi kan.

Flere tjenester vi tilbyr

Sveip for å se noen smakebiter
Bestill hjemmebesøk

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er gratis, og helt uforpliktende.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Legg igjen din mail-adresse så tar vi kontakt.

Hva sier våre kunder?