Oppdateringer fra Angleterre

Her legger vi ut de siste oppdateringene fra Angleterre Interiør.

Les artikkel

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.
Les artikkel

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.
Les artikkel

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Les artikkel

Angleterre Interiør fører dekorative lamper fra Vaughan

Den britiske leverandøren har alt fra klassiske lysekroner til mer moderne pendler, men tidløst design er en rød tråd i hele deres sortiment.
Les artikkel

Angleterre Interiør bistår med interiørsøm

Angleterre Interiør har Oslos, om ikke Norges bredeste utvalg av tekstiler. I vårt tekstilrom finner du det perfekte tekstilet til ditt prosjekt.
Les artikkel

Gjør fjellhytten klar for sesongen med Angleterre Interiør

Nå er høstsesongen godt i gang og det er på tide å sette kursen mot fjellet. Vi kan bistå med veiledning ved valg av tekstiler til blant annet gardiner, liftgardiner og puter til din fjellhytte.
Les artikkel

Angleterre Interiør har et bredt utvalg av tapet

Angleterre Interiør har et stort utvalg av tapeter fra leverandører med fokus på kvalitet og detaljer. Gi ditt hjem personlighet og særpreg med en tapet fra oss!
Les artikkel

Angleterre Interiør kan tilby rask levering av kvalitetsmøbler

Skal du pusse opp i sommer eller flytte til høsten? Angleterre Interiør kan tilby kunder rask levering av kvalitetsmøbler produsert i Spania. Møblene kan leveres på cirka fire uker.
Les artikkel

Angleterre Interiør stylet for sommer

Angleterre Interiørs showroom og butikk er stylet og klart for sommer! Kom innom og la deg inspirere for å style ditt sommerhjem.
Les artikkel

Åpningstider i juli

Vi holder åpent i hele sommer, men har noe reduserte åpningstider i juli. Vi ønsker alle våre gode kunder en riktig fin sommer.
Les artikkel

Velkommen til oss!

Endelig kan vi hos Angleterre Interiør igjen ønske velkommen til åpen butikk og showroom i Henrik Ibsens gate 4.
Les artikkel

Hva Angleterre tilbyr under nedstengningen!

Etter mange uker nedstengning i Oslo ønsker vi å minne om at Angleterre Interiørs designavdeling er i drift som vanlig selv om butikken holder stengt.
Les artikkel

Angleterre Interiør gjør ditt hjem klart for sommersesongen

Dagene begynner endelig å bli lengre og vi kan kjenne solen varme igjen. Lyset slipper til og minner oss om at det kanskje kan være på sin plass med vårrenovering av hjemmet?
Les artikkel

Velkommen til vårt nye lokale!

Våre nye lokaler i Henrik Ibsens gate 4 er nå offisielt åpne, og dere er hjertelige velkomne innom for inspirasjon og hjelp til innredning.
Les artikkel

Julestemning hos Angleterre Interiør

Angleterre Interiørs nye lokaler, i Henrik Ibsens gate 4, er pyntet til jul for første gang. Kom innom for råd om interiør, farger og tekstiler, eller la deg engasjere av vår dekorasjon.
Les artikkel

Hvordan gi fjellhytten et koselig og personlig preg

Det nye året er allerede godt i gang, og mange befinner seg på fjellhytten. Om du må innrede hyttekontor, eller bare ønsker en forandring i omgivelsene, har Angleterre Interiør et stort utvalg for deg
Les artikkel

Åpne og i full drift

Vi er tilbake i full drift og klare til å ta dere imot i våre flotte lokaler i Henrik Ibsens gate 4. Ta kontakt med oss for enhver henvendelse og vi vil finne en skreddersydd løsning til deg.
Les artikkel

Covid-19: du kan fremdeles kontakte oss

Til tross for stenging av butikken jobber vi på høygir med å hjelpe dere med enhver henvendelse. Kontakt oss på telefon og e-post for enhver henvendelse
Les artikkel

Midlertidige endringer grunnet Corona

Vi tilbyr vi nå gratis hjemlevering ved kjøp av varer for alle kunder i Oslo-området en periode fremover. Åpningstidene vil være litt redusert i denne tiden.
Les artikkel

Nye lokaler i Henrik Ibsens gate 4

Vi åpner våre flotte nye lokaler mandag, den 22. juni, i Henrik Ibsens gate 4. Etter nesten 5 års drift gleder vi oss til det neste kapittelet for våre kunder og butikken.
Les artikkel

Vi flytter til nye flotte lokaler

Det ny lokalet ligger i Henrik Ibsensgate 4. Lokalet blir i dag renovert og pusset opp for å best kunne ivareta en sømløs og spesialtilpasset kundeopplevelse for dere.

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no