Sommerhus på Tjøme

Her har vi bistått med:

I dette totalrenoverte sommerhuset har vi bistått med interiørdesign, materialvalg, møbleringsplan, fargevalg og interiørsøm.

I dette vakre sommerhuset på Tjøme ønsket kunden seg en feriebolig inspirert av retro-Florida med farger og glede.

Huset fra slutten av 60-tallet er totalrenovert av dyktige lokale håndverkere slik at landstedet fremstår oppdatert og moderne.

Vi har bistått med interiørdesign, materialvalg og fargevalg.

For å oppnå et mer luftig og lyst uttrykk ble vegger revet og taket hevet, det ble også satt inn et nytt stort takvindu.

Den rette sommerstemningen ble skapt ved å male all panel på både veggene og i taket i en klar fresh hvitfarge, og alle gulvene ble byttet til heltre eikegulv.

Den nye åpne kjøkkeløsningen ble designet med den blå gasskomfyren som et sentralt element.

Det totalrenoverte masterbadet ble designet i en tidløs og elegant stil med blant annet to store keramiske fliser i dusjen.

For å møte kundens ønsker valgte vi vakre og sommerlige tekstiler i kule mønstre og freshe farger fra Thibaut, Anna French og Nobilis.


No items found.

Flere prosjekter

Våre tjenester

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Hva sier våre kunder?