Leilighet på Frogner

No items found.
Publisert
5.3.2023

I denne fargerike og elegante leieligheten har vi bistått med både tekstiler og tapeter. Får å få fargepalett og mønstre til å skape en helhet, har vi vært med på prosessen frem til ferdigstillelse. Innehaver har her omskapt en tradisjonell leilighetet til en fantastisk og frodig oase.

Her er det brukt vakre tekstiler og tapter fra Pierre Frey, som både fremstår som eksotiske og klassiske. Farge- og møntervalget er også spesielt for denne leiligheten.

Kjøkkenet er i hvite og blå farger. Det vakre tekstilet fra Pierre Frey fremhever tapten i samsvarende mønster og farge.

Soverommet er i hovesak holdt i to toner, aubergine og gultoner. Vakre brocadetekstiler fra Fadini Borghi er benyttet på både himmelseng og liftgardiner.

I stuen har vi sydd fantastiske gardiner i en pantermønstret velour fra Bousac. Foret er en grønn silke fra Elitis, og kantene er påsydde vakre bånd fra Houles. Her kommer virkelig det kreative og luksuriøse til sin rett. Her er det bare å la seg inspirere.

Se på flere av våre prosjekter

Vis alle

Leilighet i Oslo

Denne flotte leiligheten i Oslo har blitt totalrenovert og vi har bidratt med interiørdesign, interiørsøm og møbeltapesering. Se bildene fra prosjektet!
Vis prosjekt

Haute Home 2017

15 fantastiske kreasjoner laget av tekstiler fra legendariske Rubelli Venezia og en uforglemmelig kveld på nydelige Chitra House.‍
Vis prosjekt

Sommerhus på Tjøme

I dette totalrenoverte sommerhuset har vi bistått med interiørdesign, materialvalg, møbleringspla, fargevalg og interiørsøm.
Vis prosjekt
Vis alle