Skipperhus på Sørlandet

No items found.
Publisert
5.3.2023

I dette hyggelige skipperhuset på Sørlandet har vi bistått med fargevalg, møblering, og materialvalg. Huset er totalrenovert av dyktige lokale snekkere og vi har bistått med materialvalg og fargevalg. For å få frem den riktige sommerstemningen har vi valgt vakre tekstiler fra Colefax & Fowler, Anna French, Thibaut , G P & J Baker og Pierre Frey. Her har fargevalget vært viktig for eier så i tillegg til de mer tradisjonelle fargene blått, hvitt og beige, er det innslag av bringebær rødt for å få et friskere og mer sommerlig uttrykk. For skape et maritimt uttrykk på uteplassene har vi brukt vakre ute tekstiler fra Dedar.

Se på flere av våre prosjekter

Vis alle

Leilighet i Oslo

Denne flotte leiligheten i Oslo har blitt totalrenovert og vi har bidratt med interiørdesign, interiørsøm og møbeltapesering. Se bildene fra prosjektet!
Vis prosjekt

Haute Home 2017

15 fantastiske kreasjoner laget av tekstiler fra legendariske Rubelli Venezia og en uforglemmelig kveld på nydelige Chitra House.‍
Vis prosjekt

Sommerhus på Tjøme

I dette totalrenoverte sommerhuset har vi bistått med interiørdesign, materialvalg, møbleringspla, fargevalg og interiørsøm.
Vis prosjekt
Vis alle