Sommerhus på Tjøme

No items found.
Publisert
8.4.2023

I dette vakre sommerhuset på Tjøme ønsket kunden seg en feriebolig inspirert av retro-Florida med farger og glede.

Huset fra slutten av 60-tallet er totalrenovert av dyktige lokale håndverkere slik at landstedet fremstår oppdatert og moderne.

Vi har bistått med interiørdesign, materialvalg og fargevalg.

For å oppnå et mer luftig og lyst uttrykk ble vegger revet og taket hevet, det ble også satt inn et nytt stort takvindu.

Den rette sommerstemningen ble skapt ved å male all panel på både veggene og i taket i en klar fresh hvitfarge, og alle gulvene ble byttet til heltre eikegulv.

Den nye åpne kjøkkeløsningen ble designet med den blå gasskomfyren som et sentralt element.

Det totalrenoverte masterbadet ble designet i en tidløs og elegant stil med blant annet to store keramiske fliser i dusjen.

For å møte kundens ønsker valgte vi vakre og sommerlige tekstiler i kule mønstre og freshe farger fra Thibaut, Anna French og Nobilis.


Se på flere av våre prosjekter

Vis alle

Leilighet i Oslo

Denne flotte leiligheten i Oslo har blitt totalrenovert og vi har bidratt med interiørdesign, interiørsøm og møbeltapesering. Se bildene fra prosjektet!
Vis prosjekt

Haute Home 2017

15 fantastiske kreasjoner laget av tekstiler fra legendariske Rubelli Venezia og en uforglemmelig kveld på nydelige Chitra House.‍
Vis prosjekt

Leilighet på Briskeby

I denne totalrenoverte leiligheten har vi bistått med interiørdesign, interiørsøm og møbeltapesering. Her er det formfulle antikke blandet med det moderne.
Vis prosjekt
Vis alle