Leilighet på Frogner

Her har vi bistått med:

I denne vakre og fargerike leiligheten har vi bistått med møbeltapesering, interiørsøm og interiørdesign. Her er vakre farger og mønstre kombinert i en unik og frodig helhet.

I denne fargerike og elegante leieligheten har vi bistått med både tekstiler og tapeter. Får å få fargepalett og mønstre til å skape en helhet, har vi vært med på prosessen frem til ferdigstillelse. Innehaver har her omskapt en tradisjonell leilighetet til en fantastisk og frodig oase.

Her er det brukt vakre tekstiler og tapter fra Pierre Frey, som både fremstår som eksotiske og klassiske. Farge- og møntervalget er også spesielt for denne leiligheten.

Kjøkkenet er i hvite og blå farger. Det vakre tekstilet fra Pierre Frey fremhever tapten i samsvarende mønster og farge.

Soverommet er i hovesak holdt i to toner, aubergine og gultoner. Vakre brocadetekstiler fra Fadini Borghi er benyttet på både himmelseng og liftgardiner.

I stuen har vi sydd fantastiske gardiner i en pantermønstret velour fra Bousac. Foret er en grønn silke fra Elitis, og kantene er påsydde vakre bånd fra Houles. Her kommer virkelig det kreative og luksuriøse til sin rett. Her er det bare å la seg inspirere.

No items found.

Flere prosjekter

Våre tjenester

Avtal et møte med oss

La en profesjonell interiørdesigner komme hjem til deg eller bedriften din for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Takk! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss på contact@angleterre.no.

Hva sier våre kunder?