Angleterre Interiør gjør ditt hjem klart for sommersesongen

Dagene begynner endelig å bli lengre og vi kan kjenne solen varme igjen. Lyset slipper til og minner oss om at det kanskje kan være på sin plass med vårrenovering av hjemmet?

Angleterre Interiør har dyktige og anbefalte interiørdesignere i Oslo med lang erfaring fra bransjen. Vi bistår deg gjerne med hjelpen du trenger for å bli klar for den nye sesongen. Om du bare trenger tips til endringer av farger, tapeter eller tekstiler eller ønsker større forandringer, så har vi alltid forslag til gode løsninger som vil gi deg en ny opplevelse av hjemmet ditt.

Foto: Colefax & Fowler

Farger, møbler, tekstiler og teksturer er med på å formeopplevelsen av ditt hjem. For at du skal kunne få mest mulig ut av vår hjelp tilbyr vi hjemmebesøk og befaring. De gode løsningene kommer gjerne etter vi har blitt bedre kjent med menneskene vi skal designe for. Og ikke minst boligen som skal innredes. Interiøret skal bidra til å skape en god atmosfære enten du ønsker et tradisjonelt eller moderne uttrykk.

Foto: Colefax & Fowler

 

Vi utarbeider et konsept spesielt tilpasset dine behov og ønsker. Vårt brede utvalg av tekstiler fra blant annet Pierre Frey, Colefax & Fowler og DEDAR kan brukes til både gardiner, liftgardiner, møbeltapetsering og puter. Alt skreddersys etter dine ønsker av vår systue.

 

Du kan selv bidra med på å designe dine egne møbler med ditt personlige uttrykk. Prosessen består av å velge ut tekstiler som passer til ditt formål, tilpasse målene til rommet og plukke ut hvilke typer treverk du ønsker på møbelets ben og ramme.

 

Foto: Colefax & Fowler

Vi samarbeider med smed, så ønsker du et «one of a kind»-marmorbord kan vi hjelpe deg med å skape en unik fot via vår smed og du håndplukker marmorplaten som passer best til det valgte konseptet og fargepaletten i ditt hjem.

 

Angleterre Interiør samarbeider også med et galleri så vi kan kurere kunst som setter prikken over i’en og understreker personligheten du ønsker å formidle gjennom ditt uttrykk hjemme.

 

Vi kan spore opp godt bevarte antikviteter fra hele verden. Det kan gi ditt hjem det lille og unike ekstra og gjøre ditt interiør mer levende og spennende med en kombinasjon av nytt og gammelt. Antikvitetene viselger er av høy kvalitet og er godt vedlikeholdt.

 

Foto: Colefax & Fowler

Du har ideen, sammen videreutvikler og realiserer vi den for deg.

 

Ett hjemmebesøket er kostnadsfritt, og gir ingen binding til videre samarbeid. Vi kartlegger da dine behov og ønsker for å kunne veilede deg best mulig i en eventuell videre prosess. Ved videre oppfølging av våre profesjonelle interiørdesignere gjennom et prosjekt vil vi fakturere kr. 1300,-per time.

 

Våre interiørdesignere og konsulenter er tilgjengelige i vårt lokale i Henrik Ibsens gate 4, 0255 Oslo. Rett ved slottet, mellom Pascal og Nationaltheatret.

 

Mandag-torsdag: 10-18

Fredag: 10-17

Lørdag: 11-16

 

Besøk oss gjerne i våre lekre lokaler og vi kan vise deg utallige tekstiler, tapeter, møbler, tepper og dekor.

 

I disse dager med smittevernregler som vanskeliggjør besøk på vårt showrom, bistår vi gjerne med hjelp og veiledning via telefon eller mail.

 

Velkommen til en spennende og unik opplevelse hos oss!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre