Bærekraftig interiør

Bærekraftig interiør
Publisert
18.3.23

Å være miljøvennlig er viktig for stadig flere. I den sammenhengen kan det være en utfordring å pusse opp samtidig som man vil unngå for mye bruk og kast. Å oppnå begge deler er noe vi alle strever etter. Vi i Angleterre Interiør vil gjerne hjelpe deg til å nå dine forventninger tilhyggelig hjem samtidig som vi i størst mulig grad etterstreber å være bærekraftig.

Flere av merkene og produktene vi føre har et stort fokus pådet økologiske fotavtrykket i hele produksjonsprosessen. Dette gjelder så vel teppeprodusenter som tekstilprodusenter. Her blir det benyttet økologiske naturmaterialer som bomull og lin. I tillegg satser flere tekstilprodusenter på resirkulering.

Å velge et interiør med vakre og holdbare tekstiler som man kan nyte og ha lenge, er et positivt bidrag til miljøet. Leverandører som Colefax & Fowler, Dedar, Rubelli, Pierre Frey, Nobilis, Manuel Canovas, de Le Couna og Loro Piana har tekstiler av vakre holdbare naturmaterialer. Å satse på langsiktige løsninger med gode og varige tekstiler i gardiner, lifter, puter, sengeoverkast og møbler er en god løsning både for deg og dine omgivelser. God kvalitet er alltid en god investering samtidig som det er bærekraftig.

Vi hjelper deg gjerne med å skape ditt interiør som du vil ha glede av i lang tid fremover. Kom gjerne innom butikken eller book et hjemmebesøk. Vi kan også tilby møte i butikk med god tid til dine behov ønsker.

 

Velkommen til oss hos Angleterre Interiør!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler