Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort
Publisert
18.3.23

Visual Comfort har siden 1987 designet belysning som skiller seg ut og gir ditt interiør det lille ekstra. Leverandøren bruker naturmaterialer i sin produksjon, og alle deres lamper er av den beste kvalitet. Flere av lampene er delvis håndlaget. Blant deres designere finner du kjente navn som Ralph Lauren og Kelly Wearstler. Visual Comfort har et sortiment med noe for enhver smak. Vi hjelper deg med å finne den riktige belysningen til ditt hjem.

 

Om du skulle ha noen spørsmål i forbindelse med belysning fra Visual Comfort, send en e-post til contact@angleterre.no eller ring oss på 97338080.

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler