Tekstil og strukturtapet

Tekstil og strukturtapet
Publisert
13.4.23

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

 

Tekstiltapet er et populært valg for de som ønsker å legge til en myk, varm og koselig følelse til rommet. Dette er tapet som er laget av naturlige eller syntetiske fibre som gir rommet en koselig atmosfære. Tekstiltapet kan se ut som ulike typer tekstil som lin, silke eller fløyel og gir rommet et mer organisk og naturlig utseende.

 

Et av de mest populære merkene som tilbyr tekstiltapet er Omexco. Omexco er kjent for å produsere tapet av høy kvalitet som er unike og innovative. Deres tekstiltapet er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og mønstre, og er laget av materialer som lin, slike og bomull.

 

Strukturtapet på den annen side, er mer kjent for sitt visuelle uttrykk og tekstur. Denne type tapet kanse ut som alt fra naturmaterialer som stein og tre til mer abstrakte mønstre og geometriske former. Strukturtapet kan brukes til å tilføre dybde og en ekstradimensjon til rommet, og kan være spesielt effektiv i små rom eller rom med lite naturlig lys.

 

Phillip Jeffries er kjent for å produsere noen av mest innovative og unike strukturtapetene og tekstiltapet på markedet. Deres tapet er å få i flerfoldige strukturer,materialer, farger og mønstre. De er spesielt kjent for sitt store utvalg avtapet laget av naturmaterialer. Pierre Frey er et annet populært merke som tilbyr et bredt utvalg av strukturtapet, dette er tapet som gir en mer klassisk følelse. Elitis er en annen anerkjent produsent av tapet og tilbyr både strukturtapetog tekstiltapet. Dere tekstiltapet er ofte laget av naturlige materialer som sisal og bambus, som gir rommet en organisk følelse. Elitis har et stort ogvariert utvalg av tapet som vil passe til de fleste designstiler.

 

Uansett om du velgertekstiltapet eller strukturtapet, vil begge typer tapet legge til tekstur og et visuelt uttrykk til rommet. Med så mange forskjellige merker og stiler å velge mellom, vil du helt sikkert finne en type tapet som passer til dindesignestetikk og personlige stil.

for å høre mer om et produkt eller for å bestille. Vi tar forbehold om endringer i forbindelse med informasjonen angående produktene.

 

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler