Angleterre Interiør har et bredt utvalg av tapet

Angleterre Interiør har et stort utvalg av tapeter fra leverandører med fokus på kvalitet og detaljer. Gi ditt hjem personlighet og særpreg med en tapet fra oss!

Foto: Pierre Frey

Når du skal bestemme deg for tapet er det flere elementer som spiller inn. Det er viktig å velge en tapet som egner seg i rommet den skal legges. Tapet er veldig effektfullt og kan gi rom et helt nytt uttrykk.

 

Foto: Rubelli

Om du ønsker naturmaterialer som strå, silke eller lin på veggen har vi flere alternativer fra blant annet Nobilis og Phillip Jeffries. Vår leverandør de Gournay håndmaler vakre paneler i Paris. Du kan velge om du vil ha silke eller papirbakgrunn. Om du ønsker ekstra effekt kan de påføre bladgull, perler eller broderier. De Gournay er blant de mest kostbare tapetene vi selger. Hvis du ønsker en bildetapet, har vi spanske Coordonné. Leverandørentilpasser motivet og tapeten til din vegg. Mønstret tapet med rapport kommer i mange ulike former, farger og motiver. Her er det bare å velge og vrake i alt fra britiske blomstertapteter til Art Deco inspirerte mønstre. Imiterte naturmaterialer i vinyl har vi fra leverandører som Élitis, Rubelli og JaneChurchill. Her er det både med shimmer, for de som ønsker et mer feminint uttrykk, og uten.

 

Foto: Rubelli

De aller fleste leverandørene har tapet i ulike prisklasser, så det er gode muligheter for å finne en som vil passe ditt budsjett i ønsket stil. Våre interiørdesignere og -konsulenter hjelper deg med å finne den riktige matchen i vårt tekstilrom.

 

Velkommen til en hyggelig handel i Henrik Ibsens gate 4!

 

Med vennlig hilsen,

Angleterre Interiør