Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Foto: de Le Couna

Å være miljøvennlig er viktig for stadig flere. I den sammenhengen kan det være en utfordring å pusse opp samtidig som man vil unngå for mye bruk og kast. Å oppnå begge deler er noe vi alle strever etter. Vi i Angleterre Interiør vil gjerne hjelpe deg til å nå dine forventninger tilhyggelig hjem samtidig som vi i størst mulig grad etterstreber å være bærekraftig.

Flere av merkene og produktene vi føre har et stort fokus pådet økologiske fotavtrykket i hele produksjonsprosessen. Dette gjelder så vel teppeprodusenter som tekstilprodusenter. Her blir det benyttet økologiske naturmaterialer som bomull og lin. I tillegg satser flere tekstilprodusenter på resirkulering.

Å velge et interiør med vakre og holdbare tekstiler som man kan nyte og ha lenge, er et positivt bidrag til miljøet. Leverandører som Colefax & Fowler, Dedar, Rubelli, Pierre Frey, Nobilis, Manuel Canovas, de Le Couna og Loro Piana har tekstiler av vakre holdbare naturmaterialer. Å satse på langsiktige løsninger med gode og varige tekstiler i gardiner, lifter, puter, sengeoverkast og møbler er en god løsning både for deg og dine omgivelser. God kvalitet er alltid en god investering samtidig som det er bærekraftig.

Vi hjelper deg gjerne med å skape ditt interiør som du vil ha glede av i lang tid fremover. Kom gjerne innom butikken eller book et hjemmebesøk. Vi kan også tilby møte i butikk med god tid til dine behov ønsker.

 

Velkommen til oss hos Angleterre Interiør!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre