Gjør fjellhytten klar for sesongen med Angleterre Interiør

Nå er høstsesongen godt i gang og det er på tide å sette kursen mot fjellet. Vi kan bistå med veiledning ved valg av tekstiler til blant annet gardiner, liftgardiner og puter til din fjellhytte.

Hytta er et sted hvor du skal kunne senke skuldrene og komme deg bort fra den hektiske hverdagen. Samtidig er det viktig at du føler deg hjemme. Lune, varme toner i kombinasjon med behagelige tekstiler i ullblandinger gir deg det perfekte hytteuttrykket. Vi har tekstiler som vil passe både i tradisjonelle tømmerhytter og moderne nybygg. Vi tilbyr befaring på din hytte. Da kan vi hjelpe deg med alt fra søm til innredning, lamper og dekor.

 

Om høsten har naturen en nydelig fargepalett. Hvorfor ikke la deg inspirere og ta med de fine høstfargene inn i interiøret? I vårt brede sortiment av tekstiler finner du tekstiler til både dekorative elementer som for eksempel puter eller mer slitesterke tekstiler som egner seg godt til møbler. Angleterre Interiør har mange flotte naturmaterialer som er varige, som du vil ha glede avi mange år fremover. På vårt tekstilrom vil du finne lin, bomull, ull, mohair, cashmere og mye mer.

 

Denne høsten ønsker vi å fremme vår leverandør Loro Piana. Loro Piana har en rekke deilige cashmere-tekstiler av høy kvalitet. Tekstilene kan brukes til alt fra pledd, sengeoverkast til puter.  En annen leverandør, Nobilis, har pledd i ull fra baby alpakka. Pleddene kan fås i 14 ulike farger og er perfekte på en kald høstkveld. Vi har tatt inn et utvalg som allerede er å finne i vår butikk iHenrik Ibsens gate 4.  

 

Velkommen til Angleterre Interiør for å finne alt du trenger for å gi din hytte det lille ekstra!

 

Mandag-torsdag: 10-18

Fredag: 10-17

Lørdag: 11-16

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre