Angleterre Interiør bistår med interiørsøm

Angleterre Interiør bistår med interiørsøm
Publisert
18.3.23

Du har kanskje sett at vi har et stort tekstilrom med utallige tekstilbøker og heng, men hva kan det brukes til? Noen ganger kan det være vanskelig å visualisere at et lite tekstilklipp kan bli gardiner fra himling til gulv eller en fin sengegavl. Nettopp av den grunn er vi her for å sørge for at du velger et tekstil som egner seg til ditt bruk, samt at fargepaletten komplimenterer resten av interiøret.

 

Foto: Samuel & Sons

Vi samarbeider med erfarende møbeltapetserere som kan gi nytt liv til gamle skatter. Om du ikke ønsker å trekke om ditt møbel kan vi lage trekk som tilpasses dine spisestuestoler. Det kan ofte være praktisk med trekk på spisestuestoler, da de kan tas av og vaskes ved behov. Om det ikke egner seg med trekk hos deg kan vi sammen finne et slitesterk tekstil til setet.

 

Foto: Samuel & Sons

På soverommet kan vi designe hele sengekonsept med for eksempel matchende himmelsenger, sengeoverkast, sengekapper og sengegavl. Og lekre gardiner foret med blackoutfor slik at solen ikke trenger gjennom og ødelegger nattesøvnen. Vi syr også hotellputer og pynteputer til oppredningen.

 

I stuen og på kjøkkenet er det mange muligheter. Møbler kan spesialtilpasses på mål og trekkes med det du skulle ønske. Vi har mange fine rouleur-bånd, frynser og kantbånd som gir møblene og sømmen mer personlighet.Det er mange muligheter når det kommer til gardiner. Våre tekstiler kan brukes til å lage dekorelementer som liftgardiner med kantbånd eller gardinsjal med håndsydde hipper eller faste legg. Om du trenger en sittepute til en plassbygget benk kan vi hjelpe deg med å finne slitesterke tekstiler som lett kan vaskes ved behov.

 

Velkommen til oss i Henrik Ibsens gate 4!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler