Angleterre Interiør fører dekorative lamper fra Vaughan

Angleterre Interiør fører dekorative lamper fra Vaughan
Publisert
18.3.23

Vaughan ble etablert i 1983 og har siden den gang vært en høyt respektert leverandør av kvalitetsbelysning, møbler og dekorasjon. Leverandøren produserer alle sine produkter i hjemlandet. De kjennetegnes av god kvalitet og eksepsjonelt håndverk. Kun de beste materialene blir produkt i deres produksjon, blant annet messing og håndblåst krystall.

Foto: Vaughan

 

Send gjerne en e-post til contact@angleterre.no om du har noen spørsmål eller ønsker å få pris.

 

Velkommen til oss!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler