Angleterre Interiør har et bredt utvalg av tapet

Angleterre Interiør har et bredt utvalg av tapet
Publisert
18.3.23

Når du skal bestemme deg for tapet er det flere elementer som spiller inn. Det er viktig å velge en tapet som egner seg i rommet den skal legges. Tapet er veldig effektfullt og kan gi rom et helt nytt uttrykk.

 

Foto: Rubelli

Om du ønsker naturmaterialer som strå, silke eller lin på veggen har vi flere alternativer fra blant annet Nobilis og Phillip Jeffries. Vår leverandør de Gournay håndmaler vakre paneler i Paris. Du kan velge om du vil ha silke eller papirbakgrunn. Om du ønsker ekstra effekt kan de påføre bladgull, perler eller broderier. De Gournay er blant de mest kostbare tapetene vi selger. Hvis du ønsker en bildetapet, har vi spanske Coordonné. Leverandørentilpasser motivet og tapeten til din vegg. Mønstret tapet med rapport kommer i mange ulike former, farger og motiver. Her er det bare å velge og vrake i alt fra britiske blomstertapteter til Art Deco inspirerte mønstre. Imiterte naturmaterialer i vinyl har vi fra leverandører som Élitis, Rubelli og JaneChurchill. Her er det både med shimmer, for de som ønsker et mer feminint uttrykk, og uten.

 

Foto: Rubelli

De aller fleste leverandørene har tapet i ulike prisklasser, så det er gode muligheter for å finne en som vil passe ditt budsjett i ønsket stil. Våre interiørdesignere og -konsulenter hjelper deg med å finne den riktige matchen i vårt tekstilrom.

 

Velkommen til en hyggelig handel i Henrik Ibsens gate 4!

 

Med vennlig hilsen,

Angleterre Interiør

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler