Angleterre Interiør kan tilby rask levering av kvalitetsmøbler

Angleterre Interiør kan tilby rask levering av kvalitetsmøbler
Publisert
18.3.23

Blant våre mange leverandører har vi en spansk produsent som kan levere møbler på kort tid om ønskelig. Denne leverandøren har et bredt sortiment av sofaer, lounge-stoler, spisestuestoler, puffer, sengegavler med mer.

 

Vi hjelper deg i vårt tekstilrom med å finne det tekstilet som passer best til ditt formål og hjem. Om du ser for deg et tykt lintekstil eller en luksuriøs silkevelour, har vi mange hundre alternativer fra leverandører som Dedar, Colefax & Fowler og Pierre Frey. Leveringstiden kan avvike avhengig av hvilket tekstil du ønsker å bruke. Det er muligheter for å tilpasse høyde, dybde og bredde for at møblet skal være optimalt til ditt bruk.

 

Husk å holde avstand når du besøker våre lokaler i Henrik Ibsens gate 4.

Velkommen!

 

Med vennlig hilsen,

Angleterre Interiør

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler