Angleterre Interiør stylet for sommer

Angleterre Interiør stylet for sommer
Publisert
18.3.23

Vi har flere nyheter å vise deg om du tar turen innom oss i sommer. I vårt brede tekstilsortiment er det en rekke elegante utetekstiler i lekre farger og mønstre som gir ditt uteområde det lille ekstra. I vårt utvalg finner du blant annet Pierre Frey og Manuel Canovas.

 

Denne våren har vi funnet noen antikke skatter som vi nå har trukket om i kostbare tekstiler fra Dedars vårkolleksjon for 2021, samt Colefax & Fowler. Møblene har matchende kantbånd som gir et eksklusivt og gjennomført uttrykk. Både benken og lounge stolene er godt bevart. Treverket er originalt og ubehandlet.

 

Våre interiørkonsulenter og -designere skreddersyr den mest gunstige løsningen for deg og ditt hjem. Kom innom for en konsultasjon i butikk eller book et hjemmebesøk, helt uforpliktende.

 

Vis hensyn og hold avstand i butikklokalet.

 

Se sommertider på hjemmesiden.

 

Velkommen til vår sommerbutikk i Henriks Ibsens gate 4.

God sommer!

 

Med vennlig hilsen,

Angleterre Interiør

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler