Gjør fjellhytten klar for sesongen med Angleterre Interiør

Gjør fjellhytten klar for sesongen med Angleterre Interiør
Publisert
18.3.23

Hytta er et sted hvor du skal kunne senke skuldrene og komme deg bort fra den hektiske hverdagen. Samtidig er det viktig at du føler deg hjemme. Lune, varme toner i kombinasjon med behagelige tekstiler i ullblandinger gir deg det perfekte hytteuttrykket. Vi har tekstiler som vil passe både i tradisjonelle tømmerhytter og moderne nybygg. Vi tilbyr befaring på din hytte. Da kan vi hjelpe deg med alt fra søm til innredning, lamper og dekor.

 

Om høsten har naturen en nydelig fargepalett. Hvorfor ikke la deg inspirere og ta med de fine høstfargene inn i interiøret? I vårt brede sortiment av tekstiler finner du tekstiler til både dekorative elementer som for eksempel puter eller mer slitesterke tekstiler som egner seg godt til møbler. Angleterre Interiør har mange flotte naturmaterialer som er varige, som du vil ha glede avi mange år fremover. På vårt tekstilrom vil du finne lin, bomull, ull, mohair, cashmere og mye mer.

 

Denne høsten ønsker vi å fremme vår leverandør Loro Piana. Loro Piana har en rekke deilige cashmere-tekstiler av høy kvalitet. Tekstilene kan brukes til alt fra pledd, sengeoverkast til puter.  En annen leverandør, Nobilis, har pledd i ull fra baby alpakka. Pleddene kan fås i 14 ulike farger og er perfekte på en kald høstkveld. Vi har tatt inn et utvalg som allerede er å finne i vår butikk iHenrik Ibsens gate 4.  

 

Velkommen til Angleterre Interiør for å finne alt du trenger for å gi din hytte det lille ekstra!

 

Mandag-torsdag: 10-18

Fredag: 10-17

Lørdag: 11-16

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler