Hva Angleterre tilbyr under nedstengningen!

Hva Angleterre tilbyr under nedstengningen!
Publisert
18.3.23

Angleterre Interiør kan hjelpe deg med dine prosjekter tross nedstengt Oslo. Våre interiørdesignere og interiørkonsulenter er tilgjengelige for en-til-en konsultasjoner, hjemmebesøk, befaring og veiledning over telefon eller mail.

Det er flere muligheter for deg som ønsker å starte på et nytt prosjekt. Du kan få låne tekstil- og tapetprøver med deg hjem for å utforske materialene i riktig miljø og lys.

Book tid for å plukke opp prøvene i vårt showrom i Henrik Ibsens gate 4 på: 

Mail: contact@angleterre.no

Telefon: +47 973 38 080

 

Om du ser noe i vinduet du får lyst på kan du ta kontakt på samme mail og telefonnummer.

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler