Hvordan gi fjellhytten et koselig og personlig preg

Hvordan gi fjellhytten et koselig og personlig preg
Publisert
18.3.23

Angleterre Interiør et stort utvalg av tekstiler, møbler, dekor, tepper, belysning og antikviteter som skaper en koselig hyttestemning hos deg. Det skal gjerne ikke store endringene til for å gjøre hytteinteriøret mer spennende.

Å finne en god arealdisposisjon og oppgradere interiøret og utrykket, vil gjøre også små hytter til en luksuriøs destinasjon. Det er viktig å innrede med møbler som er i riktig størrelsesforhold til rommet. Å style hytten med de rette detaljene vil sette ditt personlige preg og stil på ditt fristed på fjellet og du kan slappe av og nyte fritiden din i lekre og behagelige omgivelser. Dekorer med telysholdere i fine farger fra Reflections og lysestaker med inspirerende figurer. Vi har flere varianter så kom innom oss for å finne din favoritt.

Med riktig lyssetting i et rom kan gi inntrykk av at rommet er større. Fra vårt store sortiment dekorativ belysning kan du velge mellom alt fra antikke lysekroner til moderne bordlamper som vil gi rommet den stemningen du ønsker å oppnå. Om det er dempet og behagelig lys du er ute etter eller godt leselys til påskekrimmen.

Etter en langdag med frisk fjelluft og utendørsaktiviteter er det deilig å krype opp i en pent oppredd seng med pelspledd, sengeoverkast i nydelig myk cashmere fra LoroPiana, fluffy pynteputer, samt eksklusive tekstiler fra DEDAR på sengekappe og hodegavl. Våre leverandører kan tilby noe for enhver smak. Pierre Frey,Colefax & Fowler, Loro Piana og Mulberry har mangfoldige tekstiler som kan gi din fritidsbolig et personlig og unikt preg. Om du liker Mulberrys tradisjonelle ulltekstiler eller Pierre Freys enestående mønstre, har vi tekstilet som passer ditt bruk. Vår systue kan skreddersy alt du skulle ønske. Kun kreativiteten setter grensene.

Trekk om den gamle godstolen, sy nye gardiner og puter, malet strøk med en lekker farge fra Farrow & Ball eller Zoffany for å gi din hytte et nytt uttrykk. I vårt fantastiske tekstilrom kan du finne velurer, lin-, ull-, bomull- og silketekstiler. Noe for enhver smak og bruksområde. Mix og match og lag en rød tråd i innredningen ved å velge tekstiler som binder det hele sammen. Vi er her for å veilede deg og skreddersy den beste løsningen til akkurat din hytte.

Gjør det lunt og hjemmekoselig foran peisen med dyreskinn i ulike mønstre eller et flott Jacarandateppe. Teppene fra Jacaranda kommer i mange ulike størrelser, stiler og materialer. Det er mange fordeler ved å innrede med tepper, blant annet kan det ha mye å si på akustikken i et rom. God akustikk vil gi deg en behagelig opplevelse av det helhetlige interiøret.

 

Vi hjelper deg med å skape din perfekte hyttestil!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler