Julestemning hos Angleterre Interiør

Julestemning hos Angleterre Interiør
Publisert
18.3.23

La deg inspirere av vår utstilling med fargerik dekor, glitrende kuler og lekre puter. Tekstilene i vår vindusutstilling er nå i stilfulle grønne og røde toner.

Denne julen kommer vi til å bruke mer tid i hjemmet enn tidligere. Hos oss finner du alt du trenger for julestemning i ditt hjem.  

 

Gled venner og familie med julegaver fra oss. Vi hjelper deg med å finne den perfekte gaven med god avstand i trygge og rolige omgivelser.

Velkommen innom for en hyggelig førjulshandel!

 

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler