Nye lokaler i Henrik Ibsens gate 4

Nye lokaler i Henrik Ibsens gate 4
Publisert
18.3.23

Det nye lokalet har gjennomgått en omfattende renovering og står endelig klart til innflytting. Vi gleder oss stort til å kunne ta dere imot og assistere dere med alt innen innredning og styling.

Alt er nytt, gulv til rekkverk og takbelysning
Her vil vi få et eget dedikert rom kun for stoffer og tekstiler

Vi stenger mandag 15. juni i Riddervolsdsgate 10b for vanlig butikkdrift. I denne perioden vil vi være tilgjengelig på telefon og mail.
Vi sees i Henrik Ibsens gate 4.

Med vennlig hilsen,

Team Angleterre

Avtal et møte med oss

Snakk med en profesjonell interiørdesigner for å diskutere muligheter og løsninger. Dette første møtet er uforpliktende, og kostnadsfritt ved kjøp av varer hos oss. Legg igjen din mail-adresse, så tar vi kontakt.

Ved å trykke på "send" godtar du våre Retningslinjer for personvern
Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Noe gikk galt. Vennligst last inn siden på nytt og prøv igjen, eller kontakt oss direkte på contact@angleterre.no

Tekstil og strukturtapet

Tekstiltapet og strukturtapet er to populære typer tapet som brukes til å gi rommet en mer sofistikert og luksuriøs følelse. Disse tapetene er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, teksturer og farger, og passer ulike designstiler.

Bærekraftig interiør

Puss opp med god samvittighet. Vi i Angleterre Interiør fører vakre og varige tekstiler produsert med omtanke for miljøet.

Angleterre fører belysning fra Visual Comfort

Den amerikanske leverandøren har samarbeid med mange kjente designere og leverer et bredt utvalg av unik og annerledes belysning.
Vis flere artikler